Isänpäivä menu 11.11.2018

I -kattaus klo 11.00 (täynnä)
II-kattaus klo 14.00 (täynnä)
III-kattaus klo 17.00 (täynnä)

Kyselyt ja varaukset isänpäivästä katarina.pekkanen@wandas.fi

Suosittelemme pöytävarausta, näin varmistat paikkasi, koska nämä paikat varataan loppuun

Alkuruoka:
Viininlehtikääryleitä (L,G)
Marinoitua punasipulia (L,G)
Chilimarinoituja oliiveja (L,G)
Limemarinoituja valkosipuleja (L,G)
Luumutomaatti-mozzarellasalaatti (G)
Vihersalaatti (L,G)
Caesar-salaatti (L,G)
Paahtopaisti-maalaissalaatti (L,G)
Ruisnappeja ja metsäsienisalaattia (L)
Kylmäsavulohta ja saaristolaisleipää (L)

Pääruoka:
Pintasavustettua lohta (L,G)
Pariloitu Flank steak, kokin leikkaamana ja tarjoilemana (L,G)
Grillattua viljaporsaan sisäfilettä, kokin leikkaamana ja tarjoilemana (L,G)
Hunajapaahdetut syysjuurekset (L,G)
Harissalla maustettu kasvis-tofupaistos (L,G)
Mausteisia pikkuperunoita (L,G)
Valkosipuli-kermaperunaa (L,G)

Kastikkeet:
Talon pippurikastike (L,G)
Punaviinikastike (L,G)
Bearnaise-kastike(L,G)
Kermainen suppilovahverokastike (L,G)

Jälkiruoka:
Wandas brulee ja tuoretta mansikkakastiketta (L,G)
Viski pannacotta, paahdetut pähkinät ja tuoreita vadelmia (L,G)
Suklaakakkua ja limocello-vaahtoa (L)
Kahvi, tee ja mehu

Lastenbuffet:
Hampurilaisia (L)
Nakkeja (L,G)
Lihapullia (L,G)
Ranskalaisia (L,G)

Hinta: 35€/hlö
Lapset: 0-3 vuotiaat veloituksetta.
4-14 vuotiaat 1€/ikävuosi