Back to Basics – Back to Normal?
Historian kovin taistelu on takana päin, onneksi tai näin ainakin toivomme. Arvomme, taistelutahtomme ja hyvä taloudenpito antoi meille eväät ensimmäisen ja toivottavasti viimeisen erän voittoon. Jaksatko lukea loppuun?❤

Ensinnäkin joskus on oltava armollinen myös itselleen ja taputtaa olkapäälle, ja tässä tapauksessa haluamme taputtaa henkilökuntamme, asiakkaidemme, vuokranantajiemme lisäksi myös itseämme sille kuuluisalle olkapäälle.

Tässä kohtaa kirjettä keskitytään kuitenkin tulevaan.

Koronakeväästämme voit lukea lisää kirjeen lopussa. Tässä kohtaa kuitenkin ISO KIITOS kaikille avusta, tuesta ja tsempeistä!

Sitten tulevaan, nyt palaamme ensinnäkin Wandan kanssa takaisin perustekemiseen. Eli hyvään ruokaan ja palveluun sekä uudistuneeseen juomavalikoimaan, eikä siinä vielä kaikki avaamme 25 paikkaisen kivan terassin lähiaikoina Wandalle!

❤Lounasta joka arkipäivä läpi koko kesän – Heinäkuun hitit!

Lounasta saa meillä joka arkipäivä klo 10.30 – 14.00.
Herkullisen buffetpöydän lisäksi tarjolla on lasten à la cartelista, päivän burgeri Roslundin rotukarjapihvillä, päivän delisalaatti sekä päivän pizza kolmella täytteellä.

Buffetpöydän lounasvalikoima on tehty teemalla Heinäkuun hitit, eli kokosimme asiakkaidemme mielestä suosituimmat lounasvaihtoehdot noutopöytäämme.
Tarjolla heinäkuussa on mm. Kievin kanaa, burgeribuffaa, leikkeitä, lohta, lihapullia, possunposkia, silkkapihvejä, lasagnea jne…
Tuore ja monipuolinen salaattipöytä alkuun sekä keitto ja jälkkäri kruunaavat päivän tärkeimmän aterian.

Lounasta arkisin 10.30 – 14.00
Lounasbuffet: 10,70 €
Lounasbuffet eläkeläisille: 9 €
Lounaspizza – 3 täytteellä: 12 €
Lounasburgeri: 12 €
Lounassalaatti: 12 €

Tämän hetkiset aukioloaikamme:
Ma – To 10.30 – 14.00 ja 16.00 – 21.00
Pe 10.30 – 14.00 ja 16.00 – 22.00
La 12.00 – 22.00
Su suljettu

❤Wandan uusi juomalista, nykyaikainen ja vastuullinen

Vaihdoimme myös kevään aikana uuteen panimoon. Uuden panimosopimuksen myötä lähdettiin työstämään uutta juomalistaa ja tekemään sitä tämän päivän kysyntää vastaavaksi, kuitenkin vanhoja ja vahvoja klassikoita unohtamatta.

Pääpanimomme on tästä lähtien suomalainen Olvi. Hieno, perinteinen ja kasvava yritys, joka tarjoaa mm. oluen ystäville hienoja peruslagereita, kuten Sandelsia, sekä upeita erikoisoluita.

Uudessa juomavalikoimassa on tarjolla on noin 30 erilaista olutta, 5 erilaista alkoholitonta olutta, 8 erilaista siideriä, 7 erilaista lonkeroa, 5 erilaista kuohuviiniä josta yksi alkoholiton, 7 erilaista punaviiniä, 4 erilaista valkoviiniä ja 1 roseviini, 9 erilaista giniä ja 10 erlaista whiskyä.

Vaihdoimme myös pitkään palvelleet talon viinit astetta laadukkaampiin, vastuullisempiin viineihin. Tule ja totea tämä itse, heinäkuun tarjoushintaan 25€/plo.

Talon viinit ovat seuraavat:
MCGUIGAN SIGNATURE SHIRAZ
Viinin tuoksusta löytyy tummia marjoja, muskottipähkinää ja pippuria. Maku on pehmeän täyteläinen ja myötäilee tuoksua, päättyen eleganttiin loppumakuun.

MCGUIGAN SIGNATURE PINOT GRIGIO
Mereneläville, grillatulle kalalle ja kanalle.
Tuoksussa omenaa, päärynää ja sitruksia. Maku on raikkaan hedelmäinen ja Pinot Grigiolle tyypillisen sitruksinen. Upean tasapainoinen viini.

TIETOJA VALMISTAJASTA
Australian Vintage on Australian johtavia viiniyrityksiä noin 7% tuotanto-osuudellaan. Toiminta alkoi vuonna 1992 McGuigan brändin johdolla, joka on edelleenkin tuottajan tunnetuin brändi ympäri maailman. Muita tunnettuja, myös Suomessa saatavilla olevia brändejä ovat mm. Tempus Two ja Nepenthe. Australian Vintage omistaa viinitarhoja n. 2700 hehtaarin verran pääasiassa Hunter Valleyn ja Etelä-Australian alueilla. Tuottaja on erityisen tunnettu paitsi palkituista viineistään ja viinintekijästään, myös ympäristöasioihin omistautumisessa. Australian Vintage näyttääkin edelläkävijänä tietä Australian viiniteollisuudelle mm. sitoutumalla käyttämään 90 prosenttisesti uusiutuvaa aurinko- tai tuulienergiaa.

❤Wandan À la Cartelista kesä 2020

À la Cartelistaltamme löydät herkkuja joka makuun, sisäfileesta kesäisiin salaatteihin, burgereista risottoon tai pizzasta vaikka siikaan.
Listamme löydät täältä: https://www.wandas.fi/a-la-carte/

À la Cartea on tarjolla
Ma – To klo 16.00 – 21.00
Pe klo 16.00 – 22.00
La 12.00 – 22.00

❤Laadukkaat kokous- ja juhlatilat

Wandan yläkerrassa sijaitsee monipuoliset ja tilavat tilat kokousten, juhlien tai saunailtojen järjestämiseen.
Katso kuvat ja tiedot tästä: https://www.wandasvip.fi/myynti

Syksyä ja pikkujouluja myydään jo, joten jos Teillä on iso tai pieni tilaisuus tulossa, niin laittakaa viestiä meidän ihanalle ravintolapäälliköllemme Katalle.
katarina.pekkanen@wandas.fi

❤❤Taistelumme 2020❤❤

On ensin pakko hieman vilkaista taaksepäin. Pääsimme onneksemme nopeasti hieman koronatilanteen yläpuolelle ryhtyessämme heti toimeen, kun tajusimme mitä kevät 2020 tuo tullessaan.

Uusimme täysin lounaskonseptimme ja brändäsimme toimivan #etälounas konseptin, onnistuimme loistavasti Wappu- ja äitienpäiväkassien myynnissä. Lähes nollasta nopeasti toimiviksi konsepteiksi, virheitä tehtiin matkalla mutta ketterästi korjasimme ne ja luotettiin tulevaan, luotettiin meidän elintärkeisiin asiakkaisiimme.

Kiitos hienojen yhteistyökumppaneidemme, jotka lähtivät mukaan ennakkoluulottomasti meidän taistelumatkalle. Suomen paras huoltoyhtiö Myyrmäen Huolto toimi kulmakivenä uudessa #etälounas konseptissamme sekä Bilia Kaivoksela ja Autoverkkokauppa jotka ”lainasivat” meille autoja jotta pystyimme kuljettamaan lounaita asiakkaillemme ja mikä hienointa pystyimme tarjoamaan riskiryhmäläisille kuljetuksen ilmaiseksi. Yhteiskuntavastuu ja heikoimmassa tilanteessa olevien ihmisten auttamisen henki oli esimerkillistä.

Kun samaan aikaan Wandan tilauskirjat tyhjenivät kokonaan viikossa, uuden ”koko kansan pubimme” investointi ja remontointi oli käynnissä ja tilanne maailmalla paheni, tuli kyllä kevyesti sanottuna ”tänka på”.

Jostain me kaivoimme sellaisen taistelutahdon, jonka avulla pysyimme suurimmaksi osaksi kylmän rauhallisina, ainoana vaihtoehtona oli uskoa valoisaan tulevaisuuteen ja taistella. ”Elämäntyömme” oli vaakalaudalla.

Jouduimme lomauttamaan ensin koko henkilökunnan mutta onneksi pystyimme edes neljä työntekijää kutsumaan heti takaisin töihin.

Henkilökunnan ymmärtäväisyys tässä tilanteessa oli jotain käsittämätöntä ja hienoa. Tästä iso kiitos heille! Taaperoikäisestä Wandasta kuoriutui taas esiin se vahva nainen, joka kestää isommatkin kolhut. Kiitos vakaan yrityksemme, sen talous ja huolellinen taloudenpito neljän vuoden aikana toimivat selkärankana, joka auttoi tämän taistelun voittoon.

Samaan aikaan kun tulevaisuudesta ei olllut mitään tietoa, veimme määrätietoisesti Pub Wasken remonttia eteenpäin. Suunniteltu avauspäivä 1.4.2020 siirtyi hamaan tulevaan ja lisää lainaa oli otettava.

Kaikesta tästäkin huolimatta oli vain pysyttävä rauhallisena ja luotettava tulevaan. Lanseerasimme Wasken hienon virtuaalikeikan muodossa sekä taidettiin tehdä myös Suomen ennätys yhteislaussa. Saimme loistavaa julkisuutta ja noin kuukautta ennen nyt tiedossa olevaa avauspäivää 1.6.2020 meillä oli jo tuhat Facebook tykkäjää. Helsingin Sanomat seurasi meidän ennätystehtailua kiitettävällä tavalla.

Yhteistyökumppanimme Louhela Jam järjesti mahtavan 4 tunnin livestriimauksen avaamattomassa Pub Waskessa toukokuussa. Siitä kiitämme heitä myös.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tässä ollaan henkisesti paljon vahvempana kuin koskaan, talous korjaantuu ajan kanssa ja luotamme jatkossakin vahvasti omiin arvoihimme, jotka antoivat meille eväät sodan jälkeiseen ajan kovimmasta kriisistä selviämiseen.

Paikallisuus, positiivisuus ja palvelu, ne ohjaavat meidät läpi niin aurinkoisten kun myrksyisten säiden, nyt ja tulevaisuudessakin.

Back to Basic terveisin!❤

Toni ja Tomi
Ravintoloitsijat

http:wandas.fi & http: waski.fi
Facebook:Wanda’s Kitchen & Lounge
Facebook: Pub Waski
Instagram: #wandas_kitchenlounge
Instagram: #pubwaski

Vantaan paras ruokaravintola 2017 äänestyksen voittaja (Vantaan Sanomat)
Vantaan paras ruokaravintola 2018 äänestyksen voittaja (Vantaan Sanomat)
Vantaan paras ruokaravintola 2019 äänestyksen voittaja (Vantaan Sanomat)
Pro Food Vantaa Oy on Länsi-Vantaalainen yrittäjävetoinen ravintola-alanyritys joka omistajaa Wanda´s Kitchen & Lounge ruoka- ja seurusteluravintolan sekä laadukkaan kokokansan pubin Pub Wasken. Teemme kaikkemme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tarjoamaamme palveluun ja makuelämykseen. Haluamme olla mukana luomassa uutta länsi-vantaalaista ruoka-, urheilu- ja paikalliskulttuuria.
Tule mukaan viihtyisälle makumatkalle!

Kiitos!❤️
Bilia Suomi Bilia Suomi Autoverkkokauppa.fi Antti Kämäräinen (Myyrmäen Huolto) Kirsi Finander (Bilia)
Juha Rusama (Autoverkkokauppa)

Vantaan Salamat
EVU
Atlas Vantaa
PuHu Juniorit
VJS Vantaan Jalkapalloseura ry
SB Vantaa
Downtown 65 Endurance
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry
MyyrSquash
Myyrmäki-liike
Louhela Jam
HS – Helsingin Sanomat
Vantaan Sanomat
Citycon Suomi
Myyrmanni