Myyrmäki 50 brunssi su 25.8.


Kahdella kattauksella:
I – kattaus klo 11.00 – 12.30
II – kattaus klo 13.00 – 15.30

Suosittelemme pöytävarausta

Hinta: 24 €/hlö
0-2 vuotiaat: 0 €
3 – 15 vuotiaat: 1 €/ikävuosi

Menu 25.8.

Alkuruoka:

Marinoitua punasipulia (L,G)
Basilikalla marinoituja oliiveja (L,G)
Vihreä salaatti ja rosmariini-sitruuna vinegrette (L,G)
Caesar-salaattia (VL,G)
Yrttinen tomaatti-mozzarella salaatti (G)
Harissa marinoituja uunikasviksia (L,G)
Katkarapu skagen ja saaristolaisleipää (L)
Lohipastrami ja lime-tuorejuusto kreemiä (L,G)

Pääruoka:

Ylikypsää possun poskea ja Porter-kastiketta (L,G)
Myyrmäki Sliders (L)
Maalaiskanan rintaa, vuohenjuustoa ja tummaa yrttikastiketta (VL,G)
Savubataatti-halloumi paistos (L,G)
Mausteisia lohkoperunoita (L,G) 

Jälkiruoka:

Valkosuklaa Crème brûlée (G)
Mustikka crumble ja vaniljavaahtoa (L)
Sitruuna-juustokakkua ja marinoituja mansikoita (L,G)