Sunnuntai 10.11.2019

Alkuruoka:
Viininlehtikääryleitä (L,G)
Marinoitua punasipulia (L,G)
Limemarinoituja katkarapuja (L,G)
Harissalla marinoituja oliiveja (L, G)
Vihersalaattia ja passionhedelmä-vinegrettiä (L,G)
Waldorfin salaattia (L,G)
Tonnikala-perunasalaattia (L,G)
Ruisnappeja ja metsäsienisalaattia (L)
Kylmäsavulohta ja saaristolaisleipää (L)

Pääruoka:
Pintasavustettua lohta (L,G)
Naudan paahtopaistia, kokin leikkaamana ja tarjoilemana (L,G)
Grillattua viljaporsaan ulkofileetä, kokin leikkaamana ja tarjoilemana (L,G)
Timjamilla maustettu kurpitsa-bataattipaistos (L,G)
Mausteisia lohkoperunoita (L,G)
Valkosipuli-kermaperunoita (L,G)

Kastikkeet:
Viherpippurikastiketta (L,G)
Porterkastiketta (L,G)
Bearnaise-kastiketta (L,G)
Kermaista herkkutattikastiketta (L,G)

Jälkiruuat:
Crème Catalana ja marinoitua veriappelsiinia (L,G)
Tuplasuklaa rocky roadia (G)
Sitruunajuustokakkua ja vadelmakastiketta (L)
Kahvi, tee ja mehu

Lasten buffet:
Hampurilaisia (L)
Nakkeja (L,G)
Lihapullia (L,G)
Ranskalaisia (L,G)

Hinnat
Hinta 36 €/hlö
Lastenibuffa 0-3v 0 €
4-15v 1 €/ ikävuosi