Etsimme vuoropäällikköä

Rekrytoimme nyt vuoropäällikön Wanda’siin. Ovatko ihmiset ja asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Onko ravintolatyö sinulle elämysten tuottamista asiakkaille? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Toivomme sinulla olevan positiivinen asenne ja hymysi on herkässä.
 
Vuoropäällikön tehtävään toivomme, että sinulla on jo kokemusta ravintola-alan tehtävistä ja omaat hyvät taidot it:n ja somen suhteen. Perusasiat ovat hallussa ja olet luonnostasi asiakaspalvelutehtävissä viihtyvä.
 
Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi ammattilaisjoukkoa ja työyhteisöön, jossa kantavia arvoja ovat paikallisuus, positiivisuus ja palvelevuus. 
 
Olet etsimämme henkilö:
 
– jos olet tiimityöskentelijä
– olet oma-aloitteinen
– osaat kantaa myös vastuun etkä säikähdä kiirettä
– ravintolan asiakaspalvelutyöstä on jo hieman kokemusta, tai olet luonnonlahjakkuus ja nopea oppimaan.
Työaika on maanantai-sunnuntai välillä ja on iltapainotteista.
 
Tarjoamme sinulle
• sopimuspalkan
• hyvät henkilöstöedut
• kivat työkaverit
• luotettavan yksityisen työnantajan, joka pitää huolta henkilökunnastaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat soittamalla meille, joko Tonille 050 3066303 tai Tomille 0451133224. Laita hakemuksesi ja CV:si wandas@wandas.fi osoitteeseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
     

Pro Food Vantaa Oy on ravintola-alan yritys jonka toimipaikka on Vantaa. Pro Food Vantaa Oy on perustettu vuonna 2016 ja on neljässä vuodessa kasvanut ravintolapalveluiden tunnetuksi tuottajaksi Länsi-Vantallaa. Yritykseen kuuluu Wanda´s Kitchen & Lounge sekä keväällä 2020 avattu uusi Pub Waski. Olemme aktiivinen toimija Vantaalla ja arvomme ohjaavat vahvasti meidän jokapäiväistä tekemistämme.