Etsimme RAVINTOLApäällikköä

Oletko tiiminvetäjä, joka johtaa omalla esimerkillään ja haluaa oman tiiminsä aina onnistuvan? Onko ravintolatyö sinulle elämysten tuottamista asiakkaille?

Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta tiiminvetäjänä. Etsimme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.
 
Vastuullasi on mm. työvuorojen sujuvuus ja henkilökunnan resursointi. Ravintolapäällikkönä toimit esihenkilönä ja varmistat, että henkilökunta pystyy vastaamaan asiakkaiden odotuksiin. Teet myös suorittavia vuoroja ja omalla esimerkilläsi kannustat alaisiasi hyvään asiakaspalveluun.
 
Toivomme ravintolapäälliköltä myös myyntihenkisyyttä, sillä Wanda’s on hyvin monipuolinen kokonaisuus (lounas, à la carte, yksityistilaisuudet, catering). Ajan hengen mukaisesti sinulla on hyvät it-taidot eikä somemaailma ole täysin vieras.
 
Arvostamme myös strategista ajattelua sekä ymmärrystä yksikön taloudellisista tunnusluvuista.
 
Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi ammattilaisjoukkoa ja työyhteisöön, jossa kantavia arvoja ovat paikallisuus, positiivisuus ja palvelevuus.
Työnkuvaa on mahdollista muokata hakijan vahvuuksien mukaan.
 
Tarjoamme sinulle
• sopimuspalkan
• hyvät henkilöstöedut
• kivat työkaverit
• luotettavan yksityisen työnantajan, joka pitää huolta henkilökunnastaan.
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja saat soittamalla meille (yrittäjä Toni Aalto 050 3066303). Laita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen toni.aalto@wandas.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
     

Pro Food Vantaa Oy on ravintola-alan yritys jonka toimipaikka on Vantaa. Pro Food Vantaa Oy on perustettu vuonna 2016 ja on neljässä vuodessa kasvanut ravintolapalveluiden tunnetuksi tuottajaksi Länsi-Vantallaa. Yritykseen kuuluu Wanda´s Kitchen & Lounge sekä keväällä 2020 avattu uusi Pub Waski. Olemme aktiivinen toimija Vantaalla ja arvomme ohjaavat vahvasti meidän jokapäiväistä tekemistämme